Header

Gratis waardebepaling

Overweeg je jouw woning te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een RE/MAX makelaar. Een lokale RE/MAX makelaar komt bij jou langs, maakt kennis en geeft op basis van verschillende factoren een inschatting van de waarde van jouw woning. Deze vrijblijvende waardebepaling is kosteloos.

Maak een afspraak

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een momentopname van de waarde van jouw woning. Factoren zoals de staat van onderhoud en verbouwingen spelen een rol. Ook de omgeving, buurt, ligging, en de huizenmarkt beïnvloeden de marktwaarde. RE/MAX makelaars beschikken over de expertise en lokale kennis om de waarde objectief en deskundig te schatten. In de dynamische woningmarkt is het cruciaal om de meest recente informatie mee te nemen in de waardering.

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Nee, een waardebepaling is geen officiële, schriftelijke rapportage zoals een taxatie. Een gevalideerd taxatierapport is vereist voor een hypotheekaanvraag. RE/MAX biedt ook (NWWI) woningtaxaties, gevalideerd of niet. Alle taxateurs zijn ervaren, gecertificeerd, en ingeschreven bij NRVT, VastgoedCert, of SCVM.

Waarom kiezen voor RE/MAX?

Jouw RE/MAX makelaar is een gedreven zelfstandig ondernemer die samen met jou een op maat gemaakt verkoopplan opstelt. Lokale kennis en ervaring in het begeleiden van het verkooptraject maken RE/MAX makelaars uniek. Ze nemen de tijd voor jou en zijn 24/7 beschikbaar. Bij de gratis waardebepaling kun je ook direct informatie inwinnen over het verkopen van jouw woning met RE/MAX.

Plan een afspraak in

Vraag een waardebepaling aan!