Header

Ons kantoor

Welkom bij RE/MAX de Woonspecialist – De nummer 1 makelaar

7 jaar makelaar in Utrecht Leidsche Rijn

Op 10 december 2016 opende Michael van Amerongen de deuren van De Hypotheekshop Utrecht Leidsche Rijn in winkelcentrum Terwijde. Naast hypotheekadvies heeft Michael, als gediplomeerd makelaar, de afgelopen 7 jaren veel klanten blij kunnen maken met de aankoop van hun nieuwe woning. Nordin doorliep direct hetzelfde opleidingstraject. Na het behalen van zijn opleidingen op het gebied van financieel advies, had ook Nordin al snel zijn makelaarsdiploma op zak. Veel succesvolle aankopen volgde en van klanten kregen we steeds vaker het verzoek ook hun woning te verkopen. Om ook deze dienst professioneel en succesvol te kunnen aanbieden aan onze klanten, hebben Michael en Nordin samen REMAX de Woonspecialist in Utrecht Leidsche Rijn opgericht.

Alles onder één dak

Bij REMAX de Woonspecialist zijn we dan ook trots om onszelf te presenteren als Woonspecialisten, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en financiering van woningen in Utrecht Leidsche Rijn. Dat betekent niet alleen veel meer gemak voor onze klanten, maar vooral een veel effectiever en efficiënter proces waarin de beste resultaten kunnen worden behaald. Wereldwijd de grootste professionele makelaardij-organisatie met 50 jaar ervaring samen mer de grootste onafhankelijk hypotheekadvies-organisatie met 30 jaar ervaring onder één dak!

De nummer 1 makelaar

Met onze kennis van de unieke wijk Leidsche Rijn, bieden we je lokale expertise en inzichten die je nergens anders vindt. We werken niet alleen in Leidsche Rijn. We wonen hier zelf ook! Of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar je droomwoning, onze specialisten begeleiden je bij elke stap. Je wensen en behoeften staan centraal in onze persoonlijke benadering, waarbij we streven naar een uitzonderlijke ervaring en dienstverlening op maat. Van marktanalyses tot advies over woningpresentatie en marketingstrategieën, bij REMAX de Woonspecialist ben je aan het juiste adres. Ons team brengt naast een enorme hoeveelheid kennis en een ruime ervaring ook een zeer sterke toewijding aan kwaliteit met zich mee. Dit onderscheidt ons als de nummer 1 makelaar in Leidsche Rijn.

Het beste resultaat telt

Als geen ander weten de makelaars van REMAX dat alleen een goed resultaat telt! Een goed resultaat bestaat uit een zo hoog mogelijke prijs tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Dit is en blijft tijdens het gehele proces het uitgangspunt. Bij alles dat we ondernemen blijft het resultaat leidend.

Kennis, kwaliteit, service en klantbeleving

Onze kernwaarden - kennis, ervaring, kwaliteit, service en beleving - vormen de basis van onze dienstverlening. We streven ernaar om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Hierdoor bouwen we  aan een langdurige relatie. Jouw succes is onze missie.

Bezoek ons kantoor in Leidsche Rijn, Utrecht, of bereik ons via de contactpagina. Jouw reis in het kopen of verkopen van een huis in Leidsche Rijn begint bij REMAX de Woonspecialist - waar elke klant centraal staat en elke woning belangrijke is!

 

Foto Nice to Meet
Contact

Begin vandaag nog!

Of je nu een woning wilt verkopen in Leidsche Rijn of een woning wilt aankopen in Leidsche Rijn, RE/MAX de Woonspecialist staat klaar om je te helpen. Bezoek ons kantoor in Leidsche Rijn, Utrecht, of neem contact op via onze website. Ontdek waarom wij de nummer 1 makelaar in Leidsche Rijn zijn.

Neem contact op