Header

Woning kopen met RE/MAX

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Veel kopers maken gebruik van een aankoopmakelaar, een bemiddelaar en adviseur bij het kopen van een pand. Hoewel niet verplicht, kan een aankoopmakelaar tijd, geld en teleurstellingen besparen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaars zijn deskundigen op het gebied van wetgeving, onderhandelingen, en financiële zaken. Ze helpen jou bij het zoeken naar een woning, gaan mee naar bezichtigingen en onderhandelen over de prijs. Met hun expertise maak je geen onnodige aankoopfouten en kun je tevreden terugkijken op jouw aankoop.

Voordelen van een aankoopmakelaar:

  • Lokale expertise: Makelaars zijn dagelijks betrokken bij aan- en verkopen in jouw beoogde wijk.
  • Snel op de hoogte: Makelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod, RE/MAX heeft een groot nationaal en internationaal netwerk.
  • Begeleiding bij bezichtigingen: RE/MAX aankoopmakelaars bieden een objectieve blik, geven gefundeerd advies over de bouwkundige staat, juridische aspecten, en het bestemmingsplan.
  • Ondersteuning financiële en juridische aspecten: Aankoopmakelaars assisteren bij het vinden van een taxateur, notaris, en financieel adviseur. Ze controleren de voorlopige koopakte, bereiden de overdracht voor, en assisteren bij de inspectie voor transport en sleuteloverdracht.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De prijs voor de makelaarsdiensten wordt vooraf vastgelegd, meestal als een courtage van ongeveer 1 à 2%, afhankelijk van de gewenste dienstverlening. Het is ook mogelijk een vast tarief af te spreken. Hoewel de kosten niet mee te financieren zijn in de hypotheek, bespaar je met een RE/MAX makelaar in de praktijk geld en verloopt de aankoop van jouw droomwoning succesvol.
 
Wil je geen onnodige aankoopfouten maken en met een deskundige makelaar naar bezichtigingen? Neem dan contact met ons op.

Foto Nice to Meet
Contact

Begin vandaag nog!

Of je nu een woning wilt verkopen in Leidsche Rijn of een woning wilt aankopen in Leidsche Rijn, RE/MAX de Woonspecialist staat klaar om je te helpen. Bezoek ons kantoor in Leidsche Rijn, Utrecht, of neem contact op via onze website. Ontdek waarom wij de nummer 1 makelaar in Leidsche Rijn zijn.

Neem contact op