Header

Over RE/MAX

RE/MAX is een internationaal vastgoedfranchisebedrijf met kantoren over de hele wereld, inclusief Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1973 door Dave en Gail Liniger in Denver, Colorado, en heeft zich sindsdien uitgebreid tot een van de meest erkende namen in de vastgoedsector. RE/MAX staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van zelfstandige makelaars en franchisekantoren.

In Nederland biedt RE/MAX een breed scala aan vastgoeddiensten, van de verkoop en aankoop van woningen tot de verhuur en het beheer van onroerend goed. De makelaars die bij RE/MAX werken zijn zelfstandige ondernemers die onder de paraplu van het merk werken, wat hen toegang geeft tot een uitgebreid internationaal netwerk en marketingtools, terwijl ze toch hun eigen bedrijf kunnen runnen.

De organisatie onderscheidt zich door de nadruk te leggen op voortdurende training en ontwikkeling van haar makelaars, evenals door het bieden van geavanceerde technologieën en marketingstrategieën om onroerend goed effectief op de markt te brengen. Dit heeft RE/MAX een sterke reputatie opgeleverd bij zowel klanten als professionals in de vastgoedindustrie.

RE/MAX Nederland heeft kantoren verspreid over het hele land, waardoor zij lokale marktkennis kunnen combineren met de voordelen van een wereldwijd netwerk. Dit stelt hen in staat om klanten te helpen bij het vinden of verkopen van onroerend goed in verschillende regio's van Nederland, evenals internationaal.

Door hun model van zelfstandig ondernemerschap kunnen RE/MAX-makelaars in Nederland een persoonlijke aanpak hanteren, afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten. Dit, samen met de sterke merkherkenning en marketingondersteuning van RE/MAX, maakt het bedrijf een populaire keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar vastgoeddiensten in Nederland.

Foto Nice to Meet
Contact

Begin vandaag nog!

Of je nu een woning wilt verkopen in Leidsche Rijn of een woning wilt aankopen in Leidsche Rijn, RE/MAX de Woonspecialist staat klaar om je te helpen. Bezoek ons kantoor in Leidsche Rijn, Utrecht, of neem contact op via onze website. Ontdek waarom wij de nummer 1 makelaar in Leidsche Rijn zijn.

Neem contact op